15nov.
De: Harley-Davidson Girona Data: 15/11/2019 Categoria: Uncategorized @ca

El dissabte 26 d’octubre, l’equip de viaja con tu moto juntament amb la col·laboració del concessionari Harley Davidson Girona va organitzar un esdeveniment per a presentar el calendari de rutes i viatges pel 2020. A la presentació, es va convidar a clients de Harley i, per suposat, al grup de moteros Chapter Girona. La finalitat de l’esdeveniment va ser presentar el calendari i animar a tots els assistents a sumar-se als viatges que organitza viaja con tu moto per tot el món.

Viaja con tu moto és una organització especialitzada en sortides i viatges en moto. La pàgina web va néixer de la col·laboració entre Andrés Carmen Classic i Travel Grups. D’una banda, Travel Grups compta amb més de 20 anys d’experiència en l’organització de viatges amb grup, arreu del món. D’altra banda, Andrés Carmen Classic porta més de 10 anys organitzant sortides i esdeveniments en moto com a hobby.

La fusió ha resultat en numerosos viatges apassionants arreu del món. Han estat fet tres vegades la Route 66 als Estats Units, han viatjat en moto per la Sardenya, la Toscana, Pobles Blancs, Vall Jerte, Rioja, Cantàbria-Picos de Europa, País Basc i Extremadura. A més de concentracions a Blanes, Faro-Algarve, Camí Sant Jaume, Castells de l’Loire-Normandia i moltes altres.

Viaja con tu moto ofereix la possibilitat de gaudir viatjant en moto, sense preocupar-se per res, només de la data i la destinació. L’equip compta amb l’experiència en l’organització i ofereix atenció personalitzada amb la millor relació qualitat-preu. Si t’estàs plantejant iniciar una ruta, viaja con tu moto et permet triar entre 2 tipus de viatges:

– En grup organitzat i amb guia acompanyant.

– Al vostre aire (aquesta opció només es pot escollir amb un mínim de 10 persones, i a excepció d’alguna destinació puntual).

Viaja con tu moto us proporcionarà possibles rutes, visites, allotjament i restaurants. També us oferirà condicions especials per a grups grans com a associacions, clubs i chapters. Us esteu plantejant fer un viatge amb la vostra moto? Animeu-vos, és una experiència única!

 

 
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: