24maig
De: Harley-Davidson Girona Data: 24/05/2019 Categoria: Uncategorized @ca

Segurament, comprar una Harley Davidson és un dels grans somnis de les persones apassionades pel món del motor i en especial de les motos.

Harley Davidson és una marca històrica que amb el pas dels anys s’ha convertit en una llegenda. És una de les marques de motocicletes més reconegudes a nivell mundial i també és coneguda com una de les marques que has sapigut més com mantenir la tradició i la història per sobre de tot i que ha sapigut representar a la perfecció l’esperit aventurer de tots els seus conductors.

Per tal de poder adquirir la teva pròpia Harley Davidson, no hi ha res millor que obtenir-la directament d’un dels seus concessionaris, com és per exemple Harley Girona.

El tracte que cada client rep al concessionari de Harley Girona és totalment personalitzat. Sabem que cada persona és diferent i té unes necessitats concretes per ser satisfetes i és per això que aquí ens agrada escoltar el client per tal de poder oferir-li realment allò que està buscant.

A més, a part de trobar els últims models, també tindràs l’oportunitat de veure l’oferta de diverses Harley Davidson de segona mà en perfectes condicions.

Per altra banda, també disposem de l’única botiga oficial de HD de tot Girona on podràs trobar roba i complements de la marca i així poder-ne lluir el seu merchandising: jaquetes, caçadores, armilles, cascos, guants, ullers, motxilles, i molt més!

Vine a visitar-nos a Fornells de la Selva (Girona), a la Carretera Nacional II, 21 bis i descobreix el nostre espai.
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: