10nov.
De: Harley-Davidson Girona Data: 10/11/2020 Categoria: Modelos

Harley-Davidson va prometre l’any passat que la seva bicicleta elèctrica arribaria durant aquest 2020. Tot i que encara no han publicat els detalls sobre les característiques tècniques, el preu o la disponibilitat, sí que hem pogut veure el disseny i la inspiració retro de la nova HD Serial1.

Al llarg dels últims anys, Harley-Davidson ha anat adaptant-se a el mercat actual on els vehicles elèctrics cada vegada tenen més importància. El primer pas de la marca cap a la mobilitat sostenible va ser amb el llançament de la seva primera moto elèctrica l’any 2019 amb la LifeWire. Actualment, la companyia d’Estats Units, va un pas més enllà i aposta pel món del ciclisme amb la seva nova Serial 1. Una bicicleta elèctrica que adopta el disseny i l’estètica d’una de les primeres Harleys de la dècada del 1900.

Disseny 1900, tecnologia 2020

La bicicleta comparteix nom amb la moto en la qual està inspirada. La Serial Number One va ser la primera moto de Harley-Davidson i 100 anys després la marca la vol rememorar amb el llançament de la bicicleta elèctrica Serial1. Algunes característiques com els pneumàtics blancs, la corretja marró o el seient de cuir són atributs que reflecteixen la similitud ambdos models i aporten a la bicicleta un disseny absolutament retro.

Pel que fa a l’apartat tècnic encara desconeixem la potència i l’autonomia de la Serial1. Tampoc es té informació contrastada sobre quin serà el seu preu final ni quan estarà disponible. Per les imatges publicades per la marca es pot entreveure que la bicicleta compta amb un motor al centre i una bateria guardada en algun lloc dins de el quadre.

Harley-Davidson actualment també està treballant en altres idees per a bicicletes elèctriques, motos elèctriques i fins i tot una petita scooter. Aquest impuls per l’elèctric no és en va, l’interès per la cultura motera està caient en els últims anys i era precisament el punt fort de fabricant.

 
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: