20gen.
De: Harley-Davidson Girona Data: 20/01/2020 Categoria: Modelos

Aquestes són les principals característiques de la Fat Bob 2020 (1800cc)

La nova Fat Bob 2020 amb motor Milwaukee-Eight és un model icònic de la marca, que recentment ha estat redissenyat. És la Harley més trencadora del catàleg de Milwakee pel seu motor de més de 1800cc.

La Harley Davidson Fat Bob deixa enrere el xassís Dyna i opta per un xassís Softail. Porta un motor incorporat de 114 cubic inches, és a dir, 1868 centímetres cúbics, quatre vàlvules per cilindre i culata refrigerada per líquid, molt ben equilibrada, que evita revisions, ja que les vàlvules no requereixen ajustaments periòdics.

El parell motor és de 15’82 kg per metre i arriba a 3500 revolucions per minut. La frenada és bona, recordem que la Fat Bob pesa algo més de 300 kg. El pes de la moto es recolza a una parella de discs flotants amb pinces de doble pistó. El disc del darrera és igual al del davant i la forquilla és invertida amb una bona relació entre comoditat i filtratge de les irregularitats de l’asfalt.

L’amortiguador del darrera està ocult i disposa d’uns nivells de regulació, situats al costat dret de la moto, que faciliten el reglatge de la suspenció. El seient és còmode i integra el conductor en el disseny subjectant-lo en les acceleracions. L’únic inconvenient és que l’espai del seient del passatger és molt limitat per a dues persones.

D’altra banda, la parella de neumàtics amb dibuix mixt és realment sorprenent. Els neumàtics del davant són: 150/ 80-16. Els neumàtics de la part del darrera: 180/ 70-6.

La Fat Bob disposa d’un únic rellotge, en aquest cas un tacòmetre. La informació principal que mostra és la de les voltes del motor, a més de recollir tota la informació en dos comptaquilòmetres parcials. També indica el rang de reserva de combustible i disposa d’un dipòsit de 13’6 litres, velocímetre, rellotge horari i marxa engranada.

Una moto de grans dimensions que, gràcies a la seva potència del motor, és veloç i lleugera en la conducció.

Si tens ganes de realitzar una prova de conducció amb la Fat Bob 2020, truca’ns i reserva-la a Harley Davidson Girona.

 
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: