15març
De: Harley-Davidson Girona Data: 15/03/2019 Categoria: Esdeveniments

Harley-Davidson Girona t’anima a participar del 18 al 25 de març a la campanya solidària “Cada quilòmetre compta” amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Si ets propietari d’una moto (de qualsevol marca) i vols sumar-te a la iniciativa has d’inscriure’t en aquest enllaç i amb el PDF que es genera amb la inscripció venir al concessionari de Harley-Davidson Girona per tal que et validem el quilometratge inicial. Abans que s’acabi la campanya el dissabte 23 de març hauràs de tornar a passar per les nostres instal·lacions per certificar el número de quilòmetres totals que hagis fet.

Si aconsegueixes ser el que més quilòmetres faci durant aquesta setmana solidària, Harley-Davidson Espanya donarà en el teu nom 2.000 euros a l’associació Pulseras Candela que lluita contra el càncer infantil.

Una aportació del col·lectiu Harley-Davidson que també podràs completar a nivell individual comprant una polsera solidària Candela al mateix concessionari.

A banda de contribuir a la lluita contra el càncer infantil, si participes de la campanya solidària de Harley-Davidson podràs participar del sorteig d’un regal diari amb un codi que t’entregarem quan vinguis a veure’ns.

Anima’t a fer quilòmetres a favor de Pulseras Candela! T’esperem al teu concessionari Harley-Davidson a Girona!
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: