20març
De: Harley Davidson Girona Data: 20/03/2020 Categoria: Uncategorized @ca

La nostra passió és llançar-nos a la carretera, obrir gas i gaudir de la llibertat cavalcant damunt de dues rodes. Però ara ha arribat el moment de penjar el nostre casc i deixar la moto en el garatge. De parar-nos per a frenar la corba del Covid-19. I, sobretot, de mantenir-nos units, de cuidar-nos els uns als altres i de lluitar junts per a fer front a aquesta pandèmia.

Des de Harley-Davidson estem fent tot el que està al nostre abast per a lliurar aquesta batalla. Estem prenent la màxima cura per a protegir el que més ens importa: el nostre equip, els nostres concessionaris i vosaltres, els nostres clients. Els concessionaris han baixat la persiana de manera provisional i hem tancat les nostres oficines corporatives. Estem al peu del canó, però des de casa.

A Harley-Davidson portem molts quilòmetres recorreguts, però estem convençuts que tenim per davant un llarg camí per a rodar junts. Volem donar-vos força i donar les gràcies a tots els que estan combatent aquesta pandèmia des de la primera línia. També donar ànims a aquells que tingueu una persona afectada. Ara més que mai volem que ens sentiu a prop. I és que no hi ha distància que pugui allunyar-nos de la família Harley.

Ens veiem en la carretera molt aviat!
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: