01abr.
De: Harley-Davidson Girona Data: 01/04/2019 Categoria: Esdeveniments

Aprofita l’oferta limitada per aconseguir una FXDR ™ 114, ràpida a les rectes i àgil en les corbes al millor preu: 24.990€ (incloent matriculació i homologada per 1 plaça). Dissenyada amb un gran número de components d’aliatge i de materials fets per reduir el pes total, inclou uns nous subxassís i basculant en alumini que maximitza l’acceleració, la frenada i les prestacions.

El motor Milwaukee-Eight 114 li dona a la FXDR ™ 114 una capacitat d’avançament i un so pur únics. El tub d’escapament 2-en-1 té un disseny espectacular inspirat en les prestacions que no impedeix uns elevats angles d’inclinació. A més, la seva forquilla invertida d’estil competició incorpora una tecnologia de cartutx intern que millora la resposta de la direcció, la frenada i el comportament. Compta també amb una nova presa d’admissió inspirada en les motos dragster Screamin’ Eagle NHRA amb l’objectiu de millorar el flux d’aire d’entrada al motor.

Afegeix un xassís softail, monoamortiguador posterior d’alt rendiment i dipòsit de benzina allargat. Finalment, té una òptica davantera led Daymaker ™, un pilot posterior i intermitents led, instrumentació digital i encesa sense clau.

Vine a descobrir la FXDR ™ 114 al concessionari Harley-Davidson Girona a Fornells de la Selva!
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: