30jul.
De: Harley Davidson Girona Data: 30/07/2020 Categoria: Uncategorized @ca

La primera Fat Boy es va fer el seu lloc en el mercat gràcies a la seva aparició a la pel·lícula ‘Terminator 2: El Judici Final’. En aquella escena Arnold Schwarzenegger es carregava mitja ciutat de Los Angeles a sobre d’una Fat Boy.

El model original de la Fat Boy va sorgir l’any 1990 com una herència de la Hydra Glide del 1949. La Hydra Glide necessitava una renovació després de la guerra així que la seva línia es va modernitzar convertint-se en la Fat Boy.

Aquest 2020, Milwaukee ha presentat la nova Harley-Davidson Fat Boy 30th Anniversary, una edició limitada amb només 2.500 unitats. Amb aquesta Fat Boy 30th Anniversary, Harley vol recuperar l’essència d’aquesta moto que va triomfar sobretot a Europa.

La icònica Harley-Davidson Fat Boy 30th Anniversary ara és més fosca que mai. Tant el seu motor Milwaukee-Eight 114, com les seves llantes Lakester lenticulars de fosa d’alumini, la carcassa de les llums, el manillar i els comandaments estan rematats en color negre Vivid Black. Els detalls en color bronze complementen els balancins inferiors i el dipòsit amb el nou logo Fat Boy ‘Waterslide’. Finalment, el cromatge és present en el tub d’escapament.

El motor d’aquesta nova Fat Boy 30th Anniversary és el Milwaukee-Eight 114. Un motor bicilíndric de 1.868 cc amb refrigeració líquida i un descomunal parell motor de 161 Nm que també té la Harley-Davidson FXDR 114 i ha donat molt bones sensacions als usuaris.

Aquest fantàstic model ha sortit a la venda per un preu de 27.900 euros. Ja pots venir a veure-la al nostre concessionari Harley-Davidson Girona.
Vols més informació?

    Estic interessat/da en: